Casa Gemeos

Accomodatie

Casa Gemeos zijn 2 halfopen bebouwingen met ieder 3 slaapkamers en 2 badkamers. Geschikt voor 7 tot 14 personen.
Het zijn moderne nieuwbouwwoningen met een Portugese touch door het gebruik van de lokale materialen.  De omgeving is rustig, de woning staat op een terrein van bijna 2 hectare!  Ver van alle massatoerisme, maar toch dicht bij het UNESCO werelderfgoed klooster in Alcobaça en de mooie stranden van de Zilverkust (Costa da Prata).

Genieten van het (buiten)leven is voor ons van groot belang.  We zetten daarom in op ontspanningsmogelijkheden in open lucht!  Relaxen aan het verwarmd zwembad, een aperitiefje op het zalige zonneterras of een spelletje kubb terwijl de BBQ wordt voorbereid… Deze buiten faciliteiten achteraan de woonst zijn gemeenschappelijk voor beide woningen! Toch heeft ieder z’n privacy in  het huis of op de eigen terrassen rondom het huis. Het domein kan volledig afgesloten worden.  Aan elke ingang is er voldoende parkeergelegenheid voorzien.

Jan heeft groene vingers en is passioneel bezig met het kweken van groenten en exotische plantensoorten.  Je zal ze ten volle kunnen bewonderen en proeven! Wij wonen ook op het terrein en zijn dus direct aanspreekbaar bij vragen.

Naar prijzen & beschikbaarheid

Travel is the only thing that you buy and makes you richer

Reserveer nu

Vakantiewoning

Geniet met 7 tot 14 personen  in onze vakantiewoning(en)

Ontdek onze vakantiewoning(en)

B & B-kamer

Geniet met 2 personen in onze B & B-kamer

Ontdek onze B & B-kamer

Afspraken

Om misverstanden te vermijden, vragen we jullie om zeker onze algemene & reservatievoorwaarden te lezen.

Lees meer

Omgeving

Er valt zoveel te beleven, ontdek snel wat jullie deze vakantie te wachten staat!

Lees meer