Casa Gemeos

Accomodatie

Casa Gemeos zijn 2 halfopen bebouwingen. Het zijn moderne nieuwbouwwoningen met een Portugese touch door het gebruik van lokale materialen. Qua oppervlaktes en ruimtes zijn ze identiek aan elkaar. Het voelt open en er is veel lichtinval.

De vakantiehuizen

Elk vakantiehuis kan apart gehuurd worden door één familie van maximum 7 personen OF beide vakantiehuizen samen voor een groep van maximum 14 personen. Er zijn in iedere woning 3 slaapkamers, 2 badkamers, living enz. Voor wie zelf wil koken, is echt alles voorzien! De volledig uitgeruste keuken heeft een frigo-diepvries, vaatwasser, oven, kookplaat en het nodige eet- en glasservies enz. In de living is er een zithoek met televisie. Samen eten kan binnen op de mezzanine of op het eigen buitenterras. Aan beide ingangen is er gratis, afgesloten parkeergelegenheid voor 3 wagens. Ook zijn er overal rolluiken en vliegenramen voorzien.

De omgeving is groen en rustig, de woning staat op een terrein van bijna 2 hectare!  Jan heeft groene vingers en is passioneel bezig met het kweken van groenten en exotische planten.  Je zal ze ten volle kunnen bewonderen en proeven! Genieten van het (buiten)leven is voor ons van groot belang.  We zetten daarom in op ontspanningsmogelijkheden in open lucht. Deze buiten faciliteiten achteraan de garages zijn gemeenschappelijk voor beide woningen!  Relaxen aan het verwarmd zwembad, een aperitiefje op het zalige zonneterras of een spelletje petanque/darts/ping-pong… terwijl de BBQ wordt voorbereid. Toch heeft ieder z’n privacy in het huis of op de eigen terrassen rondom het huis.

Casa Gemeos ligt ver van alle massatoerisme, maar toch dicht bij het UNESCO werelderfgoed klooster in Alcobaça/Batalha en de mooie stranden van de Zilverkust. Wij wonen ook op het terrein en zijn dus direct aanspreekbaar bij vragen.

Er zijn slechts enkele, kleine verschillen tussen beide vakantiehuizen. Deze staan aangeduid in het vet – zie vakantiehuis 1 / vakantiehuis 2.

Naar prijzen & beschikbaarheid
Casa Gemeos zwembad

Travel is the only thing that you buy and makes you richer

Reserveer nu

Vakantiewoning 1

Geniet met 7 personen  in  vakantiewoning 1

Ontdek hier meer

Vakantiewoning 2

Geniet met 7  personen  in vakantiewoning 2

Ontdek hier meer

B & B-kamer

Geniet met 2 personen in de B & B-kamer

Ontdek hier meer

Afspraken

Om misverstanden te vermijden, vragen we jullie om zeker onze algemene & reservatievoorwaarden te lezen.

Lees meer

Omgeving

Er valt zoveel te beleven, ontdek snel wat jullie deze vakantie te wachten staat!

Lees meer