Accommodatie

Casa Gemeos zijn 2 halfopen bebouwingen. Het zijn moderne nieuwbouwwoningen met een Portugese touch door het gebruik van lokale materialen. Qua oppervlaktes en ruimtes zijn ze identiek aan elkaar. Het voelt open en er is veel lichtinval. Ook zijn er overal rolluiken en vliegenramen voorzien.

Indeling

Elk vakantiehuis kan apart gehuurd worden door één familie van maximum 7 personen OF beide vakantiehuizen samen voor een groep van maximum 14 personen. Er zijn in iedere woning 3 slaapkamers, 2 badkamers, living enz. Voor wie zelf wil koken, is echt alles voorzien! De volledig uitgeruste keuken heeft een frigo-diepvries, vaatwasser, oven, kookplaat en het nodige eet- en glasservies enz. In de living is er een zithoek met televisie. Samen eten kan binnen op de mezzanine of op het eigen buitenterras.

Parking

Aan beide ingangen is er gratis, afgesloten parkeergelegenheid voor 2 wagens.

Omgeving

De omgeving is groen en rustig, de woning staat op een terrein van bijna 2 hectare!  Jan heeft groene vingers en is passioneel bezig met het kweken van groenten en exotische planten.  Je zal ze ten volle kunnen bewonderen en proeven!

Faciliteiten

Genieten van het (buiten)leven is voor ons van groot belang.  We zetten daarom in op ontspanningsmogelijkheden in open lucht. Deze buiten faciliteiten achteraan de garages zijn gemeenschappelijk voor beide woningen!  Relaxen aan het verwarmd zwembad, een aperitiefje op het zalige zonneterras of een spelletje petanque/darts/ping-pong… terwijl de BBQ wordt voorbereid. Toch heeft ieder z’n privacy in het huis of op de eigen terrassen rondom het huis.

Naar prijzen & beschikbaarheid
Casa Gemeos zwembad

Vakantiewoning 1

Rechts verblijf voor max. 7 personen

2 twee persoonsbedden

1 één persoons bed

1 stapelbed

Ontdek hier meer

Vakantiewoning 2

Links verblijf voor max. 7 personen

 1 twee persoons bed

3 één persoonsbedden

1 stapelbed

Ontdek hier meer